her telden hayat...

her telden hayat...

25 Nisan 2009 Cumartesi

Kırmızı Ruj Sürmenin İncelikleri


Kırmızı ruj; kadını simgeleyen en güzel makyaj öğelerinden biridir. Yüzünüzün ifadesini tam anlamıyla değiştirir, ilgiyi dudaklarınıza çeker.
Kırmızı Ruj Sürmenin İncelikleri
Aşkın ve romantizmin rengi kırmızı, dudaklarınızda da aynı etkiyi sağlıyor. Günlük hayatta ve özel akşam gezmelerinde kırmızı ruju nasıl kullanacağınıza dair incelikler ve püf noktaları…
Makyajınızda kırmızı ruj kullandığınızda göz makyajınızı ve yanaklarınıza sürdüğünüz allığın miktarını en aza indirin. Kırmızı ruj, ilgi çekici ve iddialıdır. Dudaklarınızdaki kadar cüretkâr rengi, yüzünüzün diğer alanlarında da kullanırsanız “boya küpüne düşmek “ deyimini yaşamış olursunuz.
Kaşlarınızın rengini mutlaka koyulaştırıyorsanız, kırmızı ruj kullandığınızda bu alışkanlığınızdan vazgeçmeniz gerekir. Siyah ve kırmızı gibi kontrast iki rengi bir arada kullanmak risklidir.Kırmızı ruj sürerken, dağılmasını önleyebilmek için önce bir kat nemlendirici stick kullanarak dudak hatlarınızı belirginleştirin.
Mum ışığında yemek yiyeceğiniz özel bir akşamda kırmızı ruj kullanımında tamamen serbestsiniz. Kırmızı ruj, mum ışığında daha yumuşak görünür.
Dudaklarınızın daha ilgi çekici ve daha dolgun görünmesini istiyorsanız, kırmızı ruj sürdükten sonra sadece üst dudağınızın ortasına şeffaf renkte dudak parlatıcısı sürün. Dudaklarınızın ışıltıyla parlayacaktır.
Günlük hayatta kırmızı ruj seçimini mat renkli olanlardan yana kullanın. Göz makyajınızda ise krem ve bej renkte farları tercih edebilirsiniz.
Rujunuzu kalıntı bırakmadan temizlemek istiyorsanız, makyaj mendillerini kullanabilirsiniz. Temizlemeden sonra dudaklarınızdaki nem oranını korumak için lip stick kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder